divendres, 24 de febrer del 2012

Hem vist s'àvia Quaresma!

El matí ja havíem vist que on abans hi havia en Canuto ara hi ha una senyora amb 7 peus, però... és que ara tenim una altra s'Àvia Quaresma dins sa classe!
Aquest personatges a alguns ens fa una mica de respecte...
Però és que a més a més tenim molts conviadats i convidades, i més personatges. El cas és que per explicar una mica perquè tothom ha pintat una s'àvia amb 7 peus per endur-se'n a casa, n'Assumpta i un grupet de fillets i filletes de 5 anys ens expliquen una Rondalla mallorquina de sa Jaia Corema.

Diuen que hi havia una dona a qui no agradaven gens els fillets i filletes per açò sempre els encalçava amb sa garnera, i tots i totes li tenien una mica de por. Però un dia el mag Xiu-Xiu va pensar que havia de fer alguna cosa, i li va posar 7 peus, d'aquesta manera no podia anar darrera els infants ni fer-los mal perquè només tropissava. Només els hi aniria llevant a poc a poc, un cada setmana, si ella es portava bé. Com no podia fer res, semblava que tornava bona dona i tot, i cada setmana el mag Xiu-Xiu apareixia per demanar-li com s'havia portat i llevar-li un altre  peu... fins que va tornar a quedar amb dos peus. Ara sí que podria tornar a encalçar-los!  Però el mag ho va saber i la va tornar a castigar, ara sí que no  podria anar i venir.  Li va llevar els dos peus!

Avui hem pogut gaudir d'un grupet d'artistes per representar aquesta història, han estat molt valents i valentes per actuar davant públic i sembla que s'ho han passat la mar de bé. S'enhorabona i gràcies per convidar-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada