I ens ha muntat un taller de cuina. Primer ens ha repartit els ingredients i cadascú, al seu torn, ha pogut participar fent la pasta. Entre tots i totes ho hem ben pastat i llavonces hem fet les bolletes.
A poc a poc, i en torns, amb l'aprimadora hem anat estirant la pasta i fent la pizza al nostre gust.
Ha estat un matí tranquil, d'experimentar amb tots els sentits, la vista, el tacte, l'olfacte, el gust, ... no tenien frissera, cadascú feia les pizzes que volia i com volia.
Gràcies, Ivan, per la teva paciència i bon humor. És polit compartir experiències, a tots ens enriqueixen. Crec que tots hem passat una bona estona i les pizzes feien molta gana.
I, per si algú té ganes posar-se dins la cuina, aquí teniu la RECEPTA per fer la PASTA DE PIZZA
50 GRAMS DE LLEVAT
1 KILO DE FARINA
1/2 LITRE D'AIGUA
6 CULLERADES PETITES D'OLI
4 CULLERADES PETITES DE SAL
Es fan bolletes petites i es deixa reposar entre 10 i 15 minuts. Passat aquest temps s'aprima la pasta i es guarneix al gust: salsa de tomàtic, pernil, orenga, formatge mozzarel·la, ... I es cou al forn uns 15 minuts.
Aquí entre en joc les vostres prefèrencies i imaginació. Es poden crear formes ben originals i a ... menjar!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada